Figuranten gezocht voor Maastricht voor Iedereen!

Beste,

Er zullen binnenkort tenminste 7 korte video boodschappen gefilmd worden. Korte filmpjes van maximaal 10 seconden. De filmpjes moeten aandacht trekken door hun flitsende boodschap. Het moet bij de kijker leiden tot interesse om meer te willen weten. Om erachter te komen waar het over gaat. Deze achtergrond zullen de kijkers dan vinden op de vernieuwde website van de Lokale Coalitie voor Inclusie. De coalitie gebruikt naar buiten toe de merknaam Maastricht. Voor Iedereen.

 De 7 filmpjes gaan over de volgende situaties : spelen, winkelen, oversteekplaats, zwemmen, uitgaan, lesgeven en werken.

 De locaties waar de opnames plaats vinden zijn ( onder voorbehoud van goedkeuring):

 – in het gebouw van Athos : werken, lesgeven en uitgaan.

 Bij deze opnames hebben we als cast nodig : 4 vrienden/vriendinnen die een situatie verbeelden van uitgaan in het restaurant van Athos. Voor het lesgeven hebben we 6 zogenaamde studenten nodig en 1 docent, en voor het thema werk maken we gebruik van de timmerwerkplaats van Athos.

 – in de nabijgelegen supermarkt willen we het thema winkelen opnemen.

 Bij deze opname hebben we een gemengde groep consumenten nodig ( oud en jong) en een kassière.

 – in het nabijgelegen park willen we het thema spelen opnemen.

 Daarvoor hebben we iemand in een rolstoel nodig met hond.

 – nabijgelegen is ook een voetgangers oversteek pad met rateltikker. Hiervoor zoeken we iemand die slechtziend is of blind.

 – voor het thema zwemmen moeten we naar het zwembad en hebben we een zwemster nodig.

 Ik nodig geïnteresseerden uit om samen met ons en de regisseur een en ander te bespreken om te komen tot concrete afspraken.

 Datum : dinsdag morgen 3 oktober om 10.00 uur op de Athoslaan.

 We zullen dan uitleggen wat precies de bedoeling is. En we spreken dan af op welke dagen de opnames zullen plaats vinden, waar en met wie.

 Laat even weten of we op je kunnen rekenen : info@maastrichtvooriedeeen.nl

 Namens de Lokale Coalitie voor Inclusie,

 Huup Peters