Uitnodiging Opening Mozaiek Muur

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke afsluiting van het sociaal buurtproject en opening van een mozaïek muur.

Samen Mozaïeken.

Kinderen, gezinnen, studenten, toeristen, bedrijven, stichtingen, basisscholieren van de Montessorischool, mensen met een beperking, kunstenaars, internationale groepen mensen en bewoners van Maastricht hebben een klein mozaïek werk gemaakt, die zijn verwerkt in een grote gesamptkunstwerk op een muur in de creatieve achtertuin op hoogte, grenzend aan het Radium.

Wethouder(SP) Dhr. Jack Gerats zal om 16u de muur openen. Het evenement gaat gepaard met versnaperingen, workshops en spelletjes, optredens van o.a. aanstormend talent zangeres Lotte Walda en electric sitar v Ray Stevens. Een openhuis van het Kunstfront & Stichting Cultuurfront Europa & Samen Onbeperkt met expositie resultaten uit de creatieve activiteiten en Tuin op Hoogte & Performances en Presentaties van Stichting Political Centre Mandril. Ook is er een Didgeridoo concert om 19u door DJ Chema.

Wanneer: Zondag 5 november
Hoe laat: van 16.00 tot 19.00 uur
Afterparty: vanaf 19 uur met DJ Chema.
Waar: Kunstfront, Cabergerweg 45, 6219PE Maastricht (op ’t Radium)
Organisatie: www.cultuurfront.nl
E-mail: hetkunstfront@gmail.com