Samen gezellig eten bij: “Kompas Culinaire”  

Samen gezellig eten bij: Kompas Culinaire  

Een deel-activiteit van Stichting “Samen Onbeperkt”2018

Elke maand verzorgen wij een gezellige eetmiddag van 13.00 tot 18.00 uur. Deze eetmiddagen worden verzorgd door vrijwilligers met als doel om mensen  met een beperking of chronische ziekte en hun eventuele familieleden een gezellige en smakelijke eetmiddag te bezorgen voor een zeer betaalbare prijs.                                                                                                            

Familieleden worden ontlast, omdat er door vrijwilligers geholpen wordt
bij ‘t helpen met eten. Mensen die vaak in hun uppie hun dagelijkse rantsoen wegslikken, kunnen nu genieten van een gevarieerde maaltijd in buffetvorm, afgesloten met een lekker kopje koffie of thee, al of niet door een “jarige” feestelijk aangekleed!

Het menu wordt bereid door het bekende Catering bedrijf Maurice Kikken Catering uit Ulestraten.

Reacties van Gasten:  -Wat thuis een “platte gehaktbal” is, is bij “Kompas Culinaire” een “filet Americain”, medium of well done.
-De toetjes zijn Duivels lekker met een Hemelse smaak. enz….
Alle vrijwilligers hebben er voldoening van als de gasten genieten van een gevarieerde maaltijd en de gastvrijheid van “Kompas Culinaire”.
Wij houden rekening met noodzakelijke dieetwensen met betrekking tot medicatie. De eetmiddagen vinden plaats in:  De Kookstudio van Chi Koookt,       St. Antoniuslaan 12, 6221 AM Maastricht.

Om 13.00 uur zijn de Gasten welkom en vanaf 13.30 uur zal het diner
opgediend worden. Het diner duurt tot ongeveer 16.00 uur, waarna het gezellig natafelen kan uitlopen tot 18.00 uur. Wie dan nog niet weg is, moet meehelpen met de afwas! (Die dan allang verzorgd is door vlijtige vrijwilligers natuurlijk).
De kosten voor deze “zondagse verwennerij” bedragen € 12,50, inclusief koffie of thee na het dessert.                                              De kosten zijn € 1,50 per consumptie.

Als je je wilt aanmelden of nader informeren, dan kan dat bij Marleen
en Martin Wientjens, via mail:
emenem49@live.nl  of via tel: 043-3643815 en  06-22510602 .(graag na 19.00uur).