Algemeen

STICHTING SAMEN ONBEPERKT

Stichting Samen Onbeperkt wil dat iedereen volwaardig kan meedoen in de samenleving. De stichting zet zich in voor de maatschappelijke participatie van mensen met een beperking of chronische ziekte. Zonder hulp of ondersteuning is het vaak moeilijk om de eigen kracht en talenten te ontdekken. De stichting helpt en ondersteund in deze zoektocht en ontwikkeling.

 

De stichting ondersteunt o.a. door het organiseren van verschillende activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Dit zijn bijvoorbeeld activiteiten zoals ‘doe mee aan ICT’, ‘samen wandelen’, ‘onbeperkt culinair’ en ‘basistraining voor het Helpen van Mensen met een Handicap’.

 

De stichting staat op de Zwanenstraat 2 in Maastricht klaar voor iedereen die behoefte heeft aan hulp of informatie. 

 

 

 11.000STE WENS

 

Iedereen verdiend een moment van rust. Een moment waarin je kunt genieten van een mooi uitzicht, zilte zeelucht en het geluid van golven. Daarom heeft stichting Ambulance Wens een wens. De wens om voor 2019 een huis aan het strand te realiseren. Dit huis zorgt ervoor dat ook mensen met een beperking of een chronische ziekte even kunnen ontspannen en rust vinden.

Er is nog € 250.000.- nodig om dit doel te bereiken. Dit is heel veel geld, maar met dat geld kan de wens werkelijkheid worden. Stichting Ambulance Wens zet zich in om laatste wensen te vervullen. De teller van vervulde wensen staat momenteel op 11.350 wensen. Een huis aan het strand is de perfecte toevoeging.

 

 

Op dit moment weten steeds meer mensen Ambulance Wens te vinden, waardoor ook dit jaar weer meer mensen gratis hun laatste wens mogen vervullen. Ambulance Wens wordt ook in steeds meer landen overgenomen.  

 

 

In de volgende landen bestaat Ambulance wens al:

 

 

België: http://www.ambulancewens.be/

Duitsland: https://wuenschewagen.com/

Engeland: https://www.ambulancewishfoundation.org.uk/

Ecuador: https://www.facebook.com/FundacionAmbulanciaDeseo/

Israël: https://www.keshet-hamishalot.org.il/

Oostenrijk: https://www.facebook.com/wuenschewagensuedtirol/

Zweden: http://önskeambulansen.se/

Japan: https://www.negai.org/index.html

Brazilië : http://www.institutorope.com.br

Spanje: http://ambulanciadelultimodeseo.es/

 

 

Wilt u meehelpen het strandhuis en andere wensen werkelijkheid te maken? Dat kan met een kleine of grote donatie op NL61 RABO 0112924611 t.n.v. Stichting Ambulance Wens óf door middel van uw eigen actie. Denk bijvoorbeeld aan een statiegeldactie, sponsorloop, handwerkverkoop, bijna alles is mogelijk. Alle kleine bedragen helpen mee aan het waarmaken van deze wens.