Algemeen

Stichting Samen Onbeperkt wil dat iedereen volwaardig kan meedoen in de samenleving. De stichting zet zich in voor de maatschappelijke participatie van mensen met een beperking of chronische ziekte. Zonder hulp of ondersteuning is het vaak moeilijk om de eigen kracht en talenten te ontdekken. De stichting helpt en ondersteund in deze zoektocht en ontwikkeling.

De stichting staat op haar locaties klaar voor iedereen die behoefte heeft aan hulp of informatie. De locaties zijn gevestigd op de ‘Zwanenstraat 5’ en ‘Brusselsestraat 148’ in Maastricht.

Nog even sparen

Iedereen verdiend een moment van rust. Een moment waar je kunt genieten van een mooi uitzicht, zilte zeelucht en het geluid van golven. Daarom heeft Stichting Samen Onbeperkt een wens. De wens om voor 2019 een huis aan het strand te realiseren. Dit huis zorgt ervoor dat ook mensen met een beperking of een chronische ziekte even kunnen ontspannen en rust vinden. 

Er is nog € 250.000.- nodig om dit doel te bereiken. Dit is heel veel geld, maar met dat geld kan de wens werkelijkheid worden. Stichting Samen Onbeperkt zet zich in om kwetsbare mensen een stapje hoger op de maatschappelijke ladder te helpen, zodat zij volwaardig kunnen meedoen aan de samenleving. Een huis aan het strand is hier de perfecte toevoeging voor.

Wilt u meehelpen? Dat kan met een kleine of grote donatie op NL61 RABO 0112924611 t.n.v. Stichting Ambulance Wens óf door middel van uw eigen actie. Denk bijvoorbeeld aan een statiegeldactie, sponsorloop, handwerkverkoop, bijna alles is mogelijk. Alle kleine bedragen helpen mee aan het waarmaken van deze wens.